Flower Universe

Flori & Decorațiuni din București
Disponibil de la 50 €
5.0 1 Recenzie

Categorii de produse


Servicii disponibile

Esențiale

 • Buchet mireasă
 • Buchet nașă
 • Cocarde
 • + alte 3 servicii

Speciale

 • Lumânări nuntă
 • Prezidii
 • Petale de flori
 • + alte 2 servicii

Extra

 • Flori naturale
 • Flori artificiale
 • Consiliere gratuită

Recenzii clienți

5.0 1 Recenzie

Profesionalism
Calitate / Preț
Comunicare
Flexibilitate

Alexandra Mocanu · data evenimentului 01/06/2022
Extraordinari
Recent, am avut plăcerea de a lucra cu echipa Vam`s Factory pentru nunta mea și nu aș putea fi mai mulțumită de rezultat. De la bun început, echipa a fost extrem de profesionistă și atentă la nevoile mele. Mi-au ascultat viziunea și au creat cel mai uimitor buchet din flori uscate și naturale pentru ziua mea specială.
Aranjamentele florale pentru piesele centrale și decorațiunile florale din întreaga locație mi-au depășit așteptările. Erau combinația perfectă de eleganță și simplitate.
Recomand cu căldură Vam`s Factory pentru orice nevoi florale și servicii de planificare a nunții. Expertiza lor și atenția la detalii au făcut ziua nunții mele să fie de neuitat.
Acordat la data 10 Aprilie 2023

Întrebări frecvente

Care este prețul de bază pentru un buchet de mireasă?
Un buchet de flori naturale începe de la 200 de lei și diferă în funcție de florile alese și anotimpul în care are loc evenimentul tău.
Care este prețul de bază pentru un buchet de domnișoară de onoare?
Un buchet de flori naturale începe de la 100 de lei și diferă în funcție de florile alese și anotimpul în care are loc evenimentul tău. Diferența de prețuri dintre buchete este în funcție de volumul acestuia.
Care este prețul pentru un aranjament de masă clasic/de bază?
Un aranjament de masă poate costa de la 50 de lei. Prețul diferă în funcție de cantitatea de flori necesară pentru a avea un aranjament pe placul tău, florile alese și anotimpul în care are loc evenimentul tău. Spre exemplu, florile care nu sunt de sezon au un preț mai mare.
Care este prețul pentru un aranjament de masă deosebit?
Prețul unui aranjament de masă deosebit pornește de la 300 de lei. Acesta, și orice alt tip dea ranjament sau buchet, va fi personalizat în funcție de dorința clientului.
Cum vă descrieți stilul de design folosit?
Stilul pe care îl adopt este unul simplu, cu o culoare predominantă, care să arate personalitatea mirilor și tema aleasă pentru nunta loc. Desigur, important este ca evenimentul să iasă pe placul clienților, de aceea sunt deschisă ideilor.
Impuneți o cantitate minimă pentru comandă?
Nu este cazul
Care este modalitatea de plată?
După ce vom stabili împreună detaliile legate de eveniment, vom încheia un contract prestări servicii.
În cât timp voi primi comanda?
În dimineața evenimentului
Care sunt condițiile și termenele de plată?
În momentul în care v-ați decis să lucrăm împreună, avansul minim este de 50% din prețul total, iar restul de plată se va face în ziua livrării comenzii.

Disponibilitate


Hartă

Cere ofertă