Wedday pentru furnizori

Arată-le viitorilor miri că tu ești furnizorul pe care îl caută!

Creează-ți un profil gratuit pe Wedday și câștigă vizibilitate! Remarcă-te față de o comunitate din ce în ce mai mare de cupluri în căutarea unui specialist din domeniul tău.

Ce este Wedday pentru furnizori?

Wedday este o locul unde profesioniștii care prestează servicii în domeniul evenimentelor personale precum nunți, botezuri și nu numai, sunt puși în legătură cu cupluri aflate în căutarea furnizorului potrivit pentru evenimentul lor.

Ce beneficii aduce Wedday afacerii tale?

Vizibilitate crescută

Profită de o șansă în plus pentru a-ți face serviciile sau produsele cunoscute! Prin Wedday îți crești prezența în piața, iar cuplurile interesate de ceea ce oferi află de tine. Este foarte simplu să te înregistrezi și nu te costă nimic.

Extra promovare

Câștigi credibilitate în ochii altor potențiali clienți prin recenziile pe care le primești. Asigură-te că prestezi la standarde ridicate și comunică sincer cu clienții tăi astfel ca la finalul colaborării să-ți lase o recenzie.

Work-flow eficient

Wedday îți asigură un mod de lucru eficace atât prin modul în care e structurat cât și prin instrumentele pe care ți le pune la dispoziție. Tot ce îți rămâne de făcut este să răspunzi atunci când te contactează cuplurile.

De ce să alegi Wedday?

Impresionezi cuplurile cu o pagină informativă

Prezintă într-o formă atractivă afacerea ta și ajută cuplurile să găsească toate informațiile de care au nevoie, inclusiv prețuri și întrebări frecvente. Poți chiar să fii vizibil în căutările lor numai pentru datele când ești disponibil.

Extinzi afacerea la noi potențiali clienți

Lasă pe noi promovarea online a afacerii tale ca tu să te poți concentra pe munca ta. Utilizând bune practici de SEO, Wedday te face vizibil pentru cupluri chiar și atunci când te caută de pe mobil.

Interacționezi în timp real cu viitorii clienți

Nu lăsa să îți scape niciun eveniment. Fie că primești un mesaj, o cerere de ofertă sau de angajare, noi te anunțăm și pe mail ca tu să poți răspunde cu un click. Conversațiile tale rămân în siguranță în mesageria Wedday.

Afacerea ta prinde aripi cu Wedday!

Creează-ți un cont

Este atât de simplu încât ai nevoie doar de o adresă de e-mail. Accesează link-ul de înregistrare și urmează pașii necesari pentru completarea profilului.

Completează datele afacerii

Spune-ne numele afacerii și ce servicii sau produse oferi. Adaugă detalii despre prețuri și disponibilitate ca să fii un adevărat profesionist.

Răspunde cuplurilor și acceptă evenimente

De îndată ce ai completat detaliile afacerii ești vizibil pe Wedday iar cuplurile îți pot cere oferte. Răspunde clienților folosind chatul și stabiliți împreună toate detaliile. Dacă sunteți compatibili, mirii te pot angaja pentru evenimentul lor.

Promovare și planificare într-un singur loc:

Prezintă-ți serviciile

Descrie-le mirilor afacerea ta și spune-le ce servicii oferi. Alege din serviciile predefinite de noi ca să fi căutat după filtre, dar încarcă și o broșură pentru lista completă.

Cuplurile îți trimit solicitări

În funcție de cum îți stabilești calendarul, ești contactat de cupluri care îți cer oferte de preț. Răspunde solicitării și stabiliți detaliile prin sistemul de chat.

Ești angajat pentru eveniment

V-ați înțeles asupra tuturor aspectelor legate de eveniment? Atunci mirii te vor angaja pentru evenimentul lor și noi îți completăm automat calendarul.

Facilitățile Wedday pentru afacerea ta

Statistici în timp real: Ești permanent informat despre performanța afacerii tale.
Angajare ușoară: Odată ce un client și-a dat seama că ești furnizorul potrivit îți solicită angajarea. Tu accepți iar noi îți completăm calendarul automat.
Solicitări de oferte: O cerere de ofertă nu a fost niciodată atât de simplă. Potențialii clienți ajung la tine printr-un singur click.
Evenimente: Ai la un loc toate detaliile despre evenimentul la care ești angajat, vezi cine mai participă sau salvează notițe ca să nu uiți ceva important.
Sistem de chat: Mesagerie instantă cu clienții tăi. Te anunțăm și pe e-mail atunci când primești mesaje ca să nu ratezi nimic.
Recenzii: Câștigi credibilitate în ochii altor potențiali clienți în funcție de recenziile pe care le primești, chiar și de la alți profesioniști din domeniu.
Răspunsuri rapide: Îți predefinești șabloane de răspunsuri rapide la cererile de oferte ca să economisești timp când răspunzi.
Wedscore: Este sistemul nostru de ranking pentru furnizori. Cu cât aduni mai multe, cu atât ești afișat mai sus în căutări.
Calendar: Ții evidența evenimentelor cu ușurință și îl sincronizezi cu calendarul tău preferat. Atunci când mirii te angajează pentru evenimentul lor, îți vom completa calendarul automat.
Pagini pentru afaceri multiple: Ai mai multe tipuri de afaceri în domeniu? Cu un singur cont poți administra câte pagini vrei pentru toate afacerile tale.

Ai întrebări?

Crearea contului de furnizor Wedday se poate face de către orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 16 ani sau de către o persoană juridică.

Pentru a învăța cum să-ți creezi un cont de furnizor poți viziona următorul video explicativ sau poți accesa secțiunea "Ajutor" din bara de jos a site-ului.

Listarea serviciilor pe platforma Wedday este gratuită.

Sau spune-ne cum luăm legătura cu tine și te căutam noi