Termeni și condiții

Acești termeni și condiții reprezintă regulile și reglementările pentru folosirea site-ului Wedday, aflat la adresa https://www.wedday.ro.

1. DEFINIȚII ȘI TERMENI
Wedday – este denumirea comercială a S.C. WEDDAY RO S.R.L., persoana juridică de naționalitate română, avand sediul social in Mangalia, Bulevardul Callatis, Biroul 1, Bloc MG25, Scara A, etaj 2, ap. 12, județ Constanța, avand număr de ordine în Registrul Comertului J13/1576/12.05.2021, cod unic de înregistrare fiscală 44255952.
Vanzator – Wedday sau orice partener din Wedday Marketplace.
Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site și efectuează o Comanda.
Furnizor – Wedday sau orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridical (furnizor de servicii/produse) care sunt înregistrate cu un cont de furnizor în cadrul site-ului Wedday.ro.
Utilizatori – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site (ex: viitori miri), care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni si Conditii Generale și utilizează serviciile Site-ului pentru a intra în contact cu un furnizor sau pentru a achiziționa un produs, sunt denumiți colectiv, aici „Utilizatori”.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Furnizor/Vânzător poate adăuga Conținut pe Site. Nickname-ul este asociat informațiilor din Site ale Utilizatorilor/Furnizorilor/Vânzătorilor sub denumirea de „Denumire”.
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa își creeze Lista cu Bunuri și Servicii pe care dorește sa le urmareasca în vederea unei eventuale achiziții folosindu-se de serviciul oferit de către Vanzator/Furnizor de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.
Site – magazinul online/catalogul gazduit la adresa web Wedday.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achizitiona Bunuri și Servicii de pe Site.
Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele și serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului încheiat.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii avand un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de către Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fără prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut – reprezinta:
– toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– conținutul oricărui e-mail trimis Utilizatorilor de către Vanzator/Furnizor prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vanzatorului/Furnizorului, Utilizatorilor, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vanzator/Furnizor intr-o anumita perioada;
– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un tert cu care vanzatorul/Furnizorul are încheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Furnizor, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu (utilizator), evaluare redactata pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile/descrierii menționate de către producător/vânzător/furnizor.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator fata de un produs/serviciu/furnizor. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun/Serviciu/Furnizor putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator asupra unui Bun sau Serviciu.
Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Întrebare – formula de adresare către alți Utilizatori cu scopul de a obține informații despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectivă.
Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului care a adresat o Întrebare in Site, în pagina unui anumit Bun/Serviciu. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator unui alt Utilizator în cadrul unei discuții in Site.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: email/SMS/telefonic/mobile push/web push/etc.) continand informatii generale si tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informații cu privire la oferte sau promotii, informații referitoare la Bunuri și Servicii adaugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum și alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
Tranzactie – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vanzarea unui Bun și/sau Serviciu de catre Wedday, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Taxa de timbru verde – valoarea exprimata în lei, plătită de către Vanzator către societatea autorizata cu preluarea operațiunilor de colectare, transport și valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice și electronice, astfel cum este prevăzut de legislația in vigoare.
Servicii oferite – toate specificatiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

2. ACCEPTAREA ACORDULUI DE UTILIZARE
Acești Termeni de utilizare descriu termenii și condițiile („Termenii”) de la Wedday și se aplică paginilor web și mobile de la Wedday.ro, aplicației mobile Wedday din România și asociate cu marca Wedday din Romania site-urile web și aplicațiile mobile deținute și operate de noi sau de afiliații noștri care se leagă de acești Termeni și serviciile conexe de marcă Wedday online și offline (inclusiv paginile noastre de social media, colectiv, „Serviciile”).
Site-ul, serviciile și conținutul Wedday.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nicio modificare a condițiilor din prezentul acord. Dacă nu acceptați termenii și condițiile statuate în acest document, nu folosiți Site-ul și serviciile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea Site-ului afirmați faptul că ați citit, înțelegeți și sunteți de acord să respectați "Termenii și Condițiile" Site-ului.
Wedday poate revizui acest document oricând, prin actualizarea, ștergerea sau completarea unor porțiuni ale acestor Termeni. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic Termenii, deoarece orice modificare va fi obligatorie pentru dvs. Continuând să accesați sau să utilizați Serviciile după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți obligat de Termenii revizuiți.
De asemenea, unele servicii oferite de Wedday pot face obiectul unor termeni și condiții suplimentare, care vor fi afișate în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi consultate și acceptate înainte de folosirea serviciului.

3. DESCRIEREA SERVICIILOR ȘI UTILIZATORII ACESTORA
Prin Serviciile noastre oferim o comunitate și o piață inovatoare pentru industria nunților, viitorilor părinților și pentru alte evenimente importante din viață. Serviciile noastre sunt disponibile numai entităților comerciale și persoanelor cu vârsta de cel puțin 16 ani care pot încheia contracte obligatorii din punct de vedere juridic în conformitate cu legislația aplicabilă. Utilizatorii Serviciilor noastre includ utilizatori individuali, cum ar fi potențiali mirii, noii căsătoriți, invitații de la nuntă, persoanele care găzduiesc un eveniment și concubini (colectiv, „Utilizatori”), precum și companii și alte părți terțe care oferă produse și servicii legate de nunți sau alte evenimente importante din viață (colectiv, „Furnizori”). Anumite zone ale Serviciilor pot oferi Utilizatorilor un loc pentru a interacționa cu furnizorii și pentru a rezerva serviciile oferite de un furnizor. Catalogul nu oferă nici o garanție a calității sau a performanței serviciilor, precum nici a credibilității sau acurateții informațiilor oferite de către furnizori.

a) Utilizatori

În calitate de utilizator, recunoașteți că, deși folosim tehnici pentru a ajuta la verificarea identității vânzătorilor/furnizorilor atunci când aceștia se înregistrează pentru abonamente sau abonamente la serviciile noastre, nu putem și nu garantăm identitatea, capacitatea fiecărui furnizor că a obținut toate permisele, licențele necesare, sau că acceptă și respectă toate legile aplicabile. Nu susținem niciun furnizor anume și nici nu garantăm calitatea bunurilor sau serviciilor lor. Ar trebui să utilizați Serviciile noastre ca punct de plecare pentru identificarea furnizorilor care furnizează produsele și serviciile de care aveți nevoie, apoi să efectuați propriile cercetări pentru a vă asigura că furnizorii de servicii pe care îi alegeți să faceți afaceri sunt potriviți pentru dumneavoastră.

b) Furnizori

Dacă sunteți de acord cu Termenii în numele unei companii sau altei persoane juridice, declarați și garantați că aveți autoritatea de a lega compania respectivă sau altă entitate juridică de Termeni și, în acest caz, „dvs.” se referă la acea companie sau altă entitate.
În calitate de furnizor, recunoașteți că nu vă vom favoriza pe dvs. sau produsele si serviciile dvs. Nu suntem în nici un fel responsabili pentru a vă ajuta să ajungeți la un acord cu membrii. Nu suntem responsabili pentru asistența dvs. în furnizarea de bunuri și servicii utilizatorilor. Abonamentul sau abonamentul dvs. la Serviciile noastre nu poate fi transferat sau vândut unei alte părți.
În calitate de furnizor, trebuie să enumerați numele adevărat și corect al companiei. Dacă există o modificare a numelui acelei companii, Furnizorii trebuie să actualizeze prompt al denumirii și poate fi necesar să furnizeze documentație suplimentară pentru dovada schimbării numelui. Furnizorii care se angajează în vânzarea de bunuri și prestarea de servicii trebuie să aibă o licență valabilă de operațiuni comerciale, după caz. Dacă dumneavoastră sau compania dumneavoastră întâmpinați o dizolvare, fuziune sau alte modificări semnificative ale personalului (de exemplu, vânzarea companiei), atunci, la propria noastră discreție, avem dreptul să stabilim dacă să păstrăm activ, să transferăm sau să închidem contul, inclusiv conținut asociat anterior cu un astfel de cont.
Este posibil să oferim diferite tipuri de abonamente (cu plată și/sau gratuite). De exemplu, putem oferi abonamente „De bază”, „De probă”, „Simple” sau alte abonamente gratuite pentru furnizori. Aceste abonamente gratuite de furnizor nu garantează nicio plasare publicitară sau alte beneficii. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii sau de a anula astfel de abonamente gratuite. Putem oferi, de asemenea, abonamente pentru care un furnizor plătește („Abonamente plătite”). Termenii și condițiile suplimentare descrise în Termenii de cumpărare se aplică acestor abonamente plătite și fac parte din Termeni prin referință. Dacă există un conflict între Termeni și termeni pentru orice serviciu oferit pe sau prin intermediul Serviciilor, cum ar fi Abonamente plătite, acești ultimi termeni vor avea prioritate în ceea ce privește utilizarea de către dvs. a acelei părți a Serviciilor.
Accesul la unele dintre serviciile Wedday poate să fie permis doar după plata unui abonament. Plata aferentă unui abonament se va realiza pe bază de factură proformă/factură fiscală, în RON. Accesul la unele dintre servicii este condiționat și nu va fi permis decât după momentul la care se confirmă transferul de bani în contul Wedday. În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

RESPONSABILITĂȚI
a) responsabilitățile furnizorilor:
Ca furnizor sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați și le puneți la dispoziție în mod public pe Site.

Ca furnizor, vă obligați să respectați următoarele reguli:
a) Furnizorul trebuie să nu introducă adresa unui website (ex: business.ro) la secțiunea denumirea profilului „Cum se numește afacerea ta”.
b) Furnizorul trebuie să nu se folosească în mod abuziv de următoarele cuvinte cheie atunci când își alege numele profilului: orice denumire de oraș/județ;
c) Furnizorul trebuie să nu posteze fotografii, filmări, sau orice alte materiale asupra cărora nu deține toate drepturile de autor;
d) Furnizorul trebuie să se asigure că toate informațiile introduse de acesta în cont să fie corecte, complete și adevărate;
e) Furnizorul trebuie să introducă datele de contact și informațiile despre acesta doar în câmpurile speciale specifice fiecărui tip de informație din platforma de administrare. Ne rezervăm dreptul să ștergem orice date sau informații care sunt trecute în secțiuni greșite.
f) Furnizorul trebuie să se asigure că toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete și adevărate, înainte de cumpărarea unor servicii plătite.
g) Furnizorul trebuie să nu publice materiale obscene, defăimătoare, de amenințare, discriminatorii sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică sau fața de orice alt terț;
h) Furnizorul trebuie să nu posteze, difuzeze sau să transmită material (imagine, text) cu character pornografic, erotic sau sexual explicit, de orice fel şi în orice formă; care promovează actele de pedofilie, de incest sau de bestialitate; care promoveaza ura fata de anumite grupuri de persoane, din motive legate de: rasa, origine etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, statut de veteran, identitate sau orientare sexuala.
i) Furnizorul trebuie să nu publice materiale care conțin viruși informatici sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
j) Furnizorul trebuie să nu încarce, posteze, difuzeze sau să transmită în alt mod orice conținut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informatiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate);
k) Furnizorul trebuie să nu aibă conturi multiple în cadrul Wedday;
l) Furnizorul trebuie să nu publice, difuzeze sau să transmită orice alt material care contravine, în orice fel, normelor legale in vigoare.

b) Responsabilitățile utilizatorilor:

Utilizatorul care contactează furnizori prin intermediul Wedday trebuie să respecte următoarele reguli de utilizare:
a) Utilizatorul trebuie să se asigure că va furniza informațiile reale și corecte referitoare la evenimentul pentru care dorește să contracteze furnizori, oriunde acestea îi sunt cerute;
b) Membrul trebuie să se asigure că înțelege modul în care funcționează Wedday, ordinea de afișare și filtrele sale (locație, buget etc) astfel încât serviciile furnizorilor contactați să fie cât mai apropiate de așteptările clientului;
c) Utilizatorul trebuie să nu contacteze în mod abuziv și excesiv furnizori din cadrul Wedday, doar cu scopul de a obține cât mai multe oferte din partea acestora. În cazul clienților care realizează astfel de acțiuni ce pot fi considerate de tip spam, ne rezervăm dreptul de a limita temporar sau chiar permanent accesul la platformă în funcție de gravitatea faptei.
d) Utilizatorul trebuie sa folosească platforma în scopul definit și descris în acești “Termeni și condiții”. Nu se vor accepta comportamente ale utilizatorului care sugerează orice altă intenție din partea membrului, precum ar fi colectarea datelor cu caracter personal publice ale furnizorilor din cadrul Wedday pentru orice alt scop.

5. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE (PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL)
Prin utilizarea serviciilor oferite de către Wedday, atât furnizorii cât și membrii vor furniza date cu caracter personal și special.
Toate informațiile referitoare la modalitatea în care Wedday prelucrează aceste date pot fi găsite in: Politica de confidențialitate.
Prin acceptarea Termenilor și a conditiilor, acceptați implicit și Politica de confidențialitate.
Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau a altor tipuri de comunicare asemănătoare nu implică renunțarea la acceptul dat pentru documentele “Termeni și condiții” sau “Politica de confidențialitate”.

6. FOLOSIREA COOKIE-URILOR
Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

7. FRAUDA
Wedday nu solicită Furnizorilor sau Membrilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
Furnizorul/Membrul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidentiale.
Wedday declină orice responsabilitate, în situatia în care un Membru/Furnizor ar fi/este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că reprezintă interesele Wedday. Furnizorul sau Membrul va informa Wedday asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
Următoarele scopuri, atinse sau nu, vor fi considerate tentativă de fraudare a Siteului. Wedday isi rezervă dreptul de a pune in mișcare urmărirea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat să, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
- de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Furnizor prin folosirea unui cont sau prin orice alta metodă;
- de a altera sau de a modifica conținutul Siteului sau orice corespondență expediată prin orice modalitate de către Wedday către Membru/Furnizor;
- de a afecta performanțele serverului/serverelor pe care rulează site-ul;
- de a accesa sau de a divulga oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, conținutul expediat prin orice mijloc de către Wedday către Membru/Furnizor atunci când acesta nu este destinatarul legitim/intenționat al conținutului.

8. FORȚĂ MAJORĂ
Exceptând cazurile în care nu au prevăzut în mod expres altfel, nici una din părțile unui contract încheiat, care este încă în derulare, nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial, a oricăreia din obligațiile care îi incumbă în baza contractului, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de un eveniment de forță majoră.
Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul mai sus menționat este obligat să aducă la cunostință celeilalte, imediat și în mod complet, producerea acestuia și să ia orice măsuri care-i stau la dispoziție în vederea limitării consecințelor respectivului eveniment.

9. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI
9.1. Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori, in sectiunile “Forum”, “Recenzii clienți” și “Recenzii furnizori”. Informațiile înscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, și se vor referi la caracteristicile și modul de folosire al unui produs sau serviciu.

9.2. În momentul înregistrării unui anumit Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns pe Site, Utilizatorii acorda Furnizorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitată teritorial și dau dreptul Furnizorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afișa acest conținut.

9.3. Fiecare Utilizator, în momentul înscrierii de Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns in secțiunile menționate, se angajează să respecte următoarele reguli:
– sa facă referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informații legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale);
– sa folosească doar limba romana. Sunt permise și cuvintele sau expresiile care, deși nu sunt considerate românești, sunt de largă utilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: wedding, candy bar, workshop, etc);
– să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator;
– să se asigure de incadrarea corecta a conținutului introdus pe Site astfel incat orice Review va fi înscris în secțiunea “Review-uri”;
– să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si în conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– sa folosească aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fără a face referire către alte firme ce promovează vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
– sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informație care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
– sa nu înscrie informații si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială ca și Wedday;
– sa nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către Wedday sau sa înscrie Review-uri/Comentarii/Întrebări/Răspunsuri care sa conțină materiale de natura publicitara;
– sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Furnizorii, în acest sens se vor folosi mijloacele puse la dispoziție de Wedday (chat in site) sau prin datele de contact ale Furnizorului înscrise pe Site.

9.4. Pe langa o evaluarea realista critica, în momentul înscrierii unui Review, Utilizatorul va adaugă și un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzătoare lor, vor influența Rating-ul general al produsului sau serviciului, număr care apare langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.
Utilizatorii ce înscriu Review-uri la care atașează fișiere foto vor respecta următoarele reguli:
– fisierele incarcate vor contine imagini care se referă la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
– fișierele încărcate nu vor contine violenta, conținut pentru adulți, limbaj licentios sau alt conținut care ofensează o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientării sexuale sau politice;
– fișierele încărcate nu vor conține informații legate de alte persoane;
– fișierele încărcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri către site-uri ce desfășoară aceeași activitate comercială ca Wedday sau furnizorul.
9.5. Cand un Review/Comentariu/Întrebare sau Răspuns este semnalat de către un Furnizor/Utilizator ca avand un conținut inadecvat sau ca fiind neadevărat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest conținut este examinat cu atenție de către Wedday pentru a determina dacă încalcă Termeni si Conditiile Site-ului. Semnalarea review-ului se face prin accesarea butonului „Contestă” din secțiunea „Recenzii” din Cont-ul furnizorului. Textele și fotografiile introduse sunt eliminate din Site numai după examinarea acestora de către Wedday. Termenul maxim de soluționare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora. Cat timp reclamatia sau sesizarea se află în curs de soluționare de către Wedday, review-ul nu mai este afișat pe pagina furnizorului.

9.6. În cazul în care Wedday constata încălcarea Termenelor si Conditiilor în mod repetat, acesta își rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului de a înscrie Review-uri/Comentarii/Întrebări sau Răspunsuri în secțiunile “Forum”, “Recenzii clienți” și “Recenzii furnizori”

10. INFORMAȚII GENERALE
Toate fotografiile și filmările publicate pe Wedday rămân în proprietatea intelectuală a autorului. Drepturile de autor nu se transferă în nicio situație către Wedday;

Nu se admite postarea de fotografii, filmări, sau alte materiale care conțin persoane identificabile decât cu acceptul persoanei ori persoanelor reprezentate în cadrul lor. Obligația obținerii acestui accept revine exclusiv furnizorului care le publică și care posedă drepturile de proprietate intelectuală asupra respectivelor fotografii, filmări, sau alte materiale. Wedday nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele litigii născute ca urmare a publicării pe site a unor astfel de fotografii, filmări, materiale;

Wedday are dreptul de a șterge oricând materiale publicate, conturi sau a bloca accesul unui furnizor/ utilizator.

Prin utilizarea serviciilor Wedday, atât utilizatorii cât și furnizorii permit Wedday să îi contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând și mijloacele electronice, în scopuri ce țin de gestionarea și administrarea contului.

În cazul plăților online, compania nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de utilizator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia este diferită de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai utilizatorul.

Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON. Comanda va fi confirmată și considerată fermă în momentul în care se va emite factura fiscală de către companie.

Wedday poate denunța unilateral comanda efectuată de către Utilizator, în urma transmiterii unei notificări adresate Utilizatorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
- neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul de plății online;
- invalidarea tranzacției de către procesatorul de plăți agreat de Wedday, în cazul plății online;
- datele furnizate de către Utilizator pe site sunt incomplete sau incorecte;
- activitatea Utilizatorului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de partea Wedday și/sau partenerilor acestuia; pentru alte motive obiective;