Asiris Atelier

Flori & Decorațiuni din Brașov
Disponibil de la 1 €
0.0 0 Recenzii

Descriere

In atelierul nostru Asiris cream cu drag papetarie personalizată pentru nunta și botez pentru ca ne pasa si vrem ca totul sa arate perfect la evenimentul vostru. Modelele ingenioase şi personalizarea deosebită vor mulţumi chiar şi cel mai exigent invitat. Suntem dedicați și atenți la detalii, lucrăm cu dragoste, pasiune si asta se vede. Vrem sa va devenim parteneri de incredere, de lunga durata, de aceea sfaturile si solutiile propuse sunt date din toata inima. Aflam de la voi ce va place, ce aveti in comun, povestea voastra si va ajutam sa gasiti o tematica, culori preferate, elemente importante pentru voi. De aici pornim mai departe in realizarea setului complet de papetarie care sa va reprezinte si care sa arate invitatilor grija dumneavoastra pentru un eveniment reusit. Vrem ca evenimentul vostru sa fie unic, plin de pasiune si personalitate, sa ramana o amintire frumoasa pentru toti invitatii.

Experienta in domeniu

Suntem alaturi de voi, clientii nostri, cu o experianta in domeniu de peste 15 ani, pentru a va ajuta cu un sfat, cu o idee, cu o imagine de ansamblu, cu detalii pe care poate le-ati uitat. Va recream povestea pe hartie, din cartoane si culori, din praf de stele si dragoste prinsa in simboluri. De multe ori mirii ce au devenit parinti au apleat la serviciile noatre in continuare pentru organizarea botezului si a petrecerilor de peste an. Va invitam sa ne cunoasteti!

Servicii oferite

Papetarie personalizată pentru nunta și botez: invitatii, meniuri, plicuri de bani, numere de masa, etichete de marturii, cutii de marturii, cutii de dar, tablouri de asezare invitati, afise de bun venit, etichete candy bar, semne diverse, cadouri diverse pentru nasi si invitati.

Servicii disponibile

Esențiale

  • Coordonare ziua nunții
  • Organizare botez

Speciale

  • Decor locatie

Extra

  • Consultanță și consiliere

Recenzii clienți

0.0 0 Recenzii

Disponibilitate


Hartă

Strada Sarmisegetuza 1, Brașov, România
Cere ofertă