Ali Decor

Flori & Decorațiuni din Cluj-Napoca
0.0 0 Recenzii

Descriere

Bine ati venit in lumea magica, Ali Decor! Aici este locul unde cadourile handmade prind viață!
Personalizarea este creată cu atenție, nimic nu este la voia întâmplării, pentru ca voi, dragi clienți, să puteți regăsi în produsul comandat, toată recunoștința, emoția și bucuria pe care vreți să le transmiteți celor care vor primi produsele noastre. Lucrurile prind viată la mine în atelier prin tehnici diverse de lucru: de la vasta tehnica a decoupage-ului si tehnicicile lui complementare: pictura, modelaj, powertex, mixedmedia pana la obiecte personalizate prin sublimare si broderie.
Sunt lucruri facute din suflet, cu dragoste si care sper sa va umple si voua sufletele de bucurie.
Totul este o combinație de idei, materiale, de tehnici, imbinate intr-un mod armonios si echilibrat. Lucrez cu pasiune, imi las o parte din suflet in fiecare obiect ce paraseste atelierul meu si caut inspiratia in tot ceea ce ma înconjoară.

Experienta in domeniu

4 ani si 6 luni

Servicii oferite

Produse destinate petrecerii de botez:trusouri de botez brodate,cutie amintiri,lumanare,pahare personalizate, cutie de dar, cadouri nasi de botez,cadouri mosi,decoratiuni, patura brodata,patura millestone,perna bridata cu datele nasterii,prosoape brodate,aranjament de cristelnita de inchiriat.
Produse destinate petrecerii de mot/turta (prima aniversare):set de tricouri brodate din bumbac, set de mot, cutii pentru mot, ,cadouri nasi/mosi.
Produse destinate evenimentelor tip nunta:pahare personalizate, cutie de dar, set de gatit mireasa,oglinda miresei, set ginere, sort personalizat,tenisi de nunta,save the date, prosop brodat ginere,galeata udat,umerase personalizate miri/nasi,lumanari nunta,aranjamente de închiriat.
Produse destinate aniversarilor de orice fel,Craciun, Paste, Ziua indragostitilor, 1 martie,8 martie:globuri personalizate, cani personalizate, perne personalizate, puzzle-uri personalizate, rame foto personalizate, ceasuri personalizate,cadou mama, cadou tata,cadou sora,cadou matusa,cadou unchi, cadou bunica,cadou bunic,cadou frate,cadou nasi, cadou doctor,cadou profesor,cadou invatatoare,cadou asistenta,cadou sot, cadou sotie.


Recenzii clienți

0.0 0 Recenzii

Disponibilitate


Hartă

Cere ofertă