Spot Multimedia Bucuresti

Fotograf din București
Disponibil de la 500 € / eveniment
0.0 0 Recenzii

Descriere

Orice nunta sau botez reprezinta o zi plina de emotie, cu multe detalii si intamplari magice. Fiecare nunta, fiecare botez, sunt unice, si datorita acestui fapt, fotograful si videograful trebuie sa dea dovada de pasiune, experienta, daruire, talent si profesionalism astfel incat sa imbrace intr-o forma artistica si plina de culoare fiecare moment irepetabil.

Servicii oferite

Foto Video Nunta, Foto Video Botez, Foto Video Evenimente

Servicii disponibile

Esențiale

  • Ziua nunții
  • Ședință foto ziua nunții
  • Cununie civilă în altă zi
  • + alte 4 servicii

Speciale

  • Al doilea fotograf
  • Material RAW (brut)

Extra

  • Trash the dress

Recenzii clienți

0.0 0 Recenzii

Întrebări frecvente

Care este termenul mediu de predare al fotografiilor?
Intre 30 si 60 de zile lucratoare, depinde de sezon si volumul de lucru
Câte fotografii voi primi?
Nelimitat
Ce dimensiuni au albumele?
Landscape, coperta din piele naturala sau material textil captusita pe interior cu catifea. Dimensiuni: 20x20; 25x25; 30x30; 20x30; 25x38; 30x40
Voi primi fotografiile editate?
Poate cea mai importanta parte a fotografiei de nunta si botez, este lucrarea care se intampla dupa ce evenimentul s-a incheiat. Post-procesarea poate compensa atat efectele pe care nu le-ai putea crea in timpul inregistrarii, cat si imbunatatirea cadrelor memorabile pe care le-ai capturat. Este, in esenta, glazura de pe tort. Toate fotografiile se livreaza editate.
Cât timp stați la eveniment?
In cazul nuntii, atat la pachetele foto-video cat si la configuratorul de preturi, durata evenimentului inseamna: pregatirea mirilor, sedinta foto, slujba religioasa si petrecerea de la restaurant. Cununia civila nu este inclusa in pachetele configurate, o regasiti, ca optiune, in configuratorul de preturi foto-video nunta.

In cazul botezului, pachetele foto-video configurate inseamna: pregatirea bebelusului si sedinta foto-video acasa, slujba religioasa si petrecerea de la restaurant, iar in configuratorul de preturi foto-video botez aveti posibilitatea sa selectati prezenta echipei foto-video doar in anumite locatii (biserica, acasa+biserica, biserica+restaurant).
Oferiți și servicii de videografie?
Da
Percepeți o taxă de deplasare în alte orașe?
Bugetele calculate cu ajutorul configuratoarelor de preturi si al pachetelor foto-video nunta si foto-video botez, sunt pentru Bucuresti. Pentru orice deplasare in afara Bucurestiului, se calculeaza costurile carburantului (conform site-urilor de specialitate) iar pentru distante mai mari de 50 de kilometri se solicita cazare (exemplu: evenimentul este sambata, noi venim de vineri seara si plecam duminica dupa amiaza).
Aveți cursuri de specialitate în domeniu?
Da
Dacă pierd pozele, cât timp păstrați o copie de rezervă?
6 luni
Se poate achita o taxă pentru a primi fotografiile mai rapid?
Nu

Disponibilitate


Hartă

Cere ofertă