Casa Jienilor este localul unde gasiti mereu o gama larga de preparate culinare, de la mancare traditionala romaneasca si pana la platouri rafinate din jurul lumii. Suntem un restaurant traditional, si ne mandrim cu preparatele culinare tipice tarii noastre, de la celebrul bulz la sarmale cu mamaliguta, dar, stiind ca gusturile nu se discuta, am inclus in meniul nostru si o selectie de delicatese atent alese din bucataria internationala, pentru va a incanta si satisface toate poftele.
Servicii oferite
Pregatim cele mai bune preparate si te asteptam cu surprize culinare in fiecare zi!
– pate de casă – ruladă din pui cu legume – chifteluțe din porc – rulou de șuncă cu salată a la russe – ruladă din cașcaval – icre de crap pe rondea de lămâie – mix de măsline – legume proaspete
2.SARMĂLUŢE ÎN FOI DE VARZĂ CU MĂMĂLIGUŢĂ ŞI ARDEI IUTE
3. FRIPTURĂ – mixed grill (ceafă de porc, piept de pui, cârnăciori cu busuioc) – cartofi la cuptor cu rozmarin sau cartofi ţărăneşti – salată asortată de sezon (varză albă sau mix de verde) – pâine
– somon afumat cu salată rucola – rulou din şuncă cu salată de crudități – tartă cu pastă de brânză și nucă – mix de chifteluţe – ruladă de spanac și gorgonzola – terină de curcan – frigărui din roşii cherry şi mozzarella – măsline – legume proaspete
2. FILE DE ŞALĂU SAU PĂSTRĂV CU LEGUME LA GRĂTAR SAU SOTE DE LEGUME
3. FRIPTURĂ
– muşchiuleț de porc cu sos brun – ruladă de pui cu legume – cartofi la cuptor cu rozmarin – salată asortată de sezon (varză albă sau mix de verde) – pâine
– rulou din somon afumat și cremă de brânză – salată de crudități cu creveți – ruladă din pui cu legume – pastramă de vită cu parmezan – ruladă din brânză de burduf cu prosciutto și mărar – frigărui din roşii chery şi mozzarella – măsline – legume proaspete
2. FILE DE BIBAN SAU PĂSTRĂV CU CARTOFI NATUR SAU LEGUME LA GRĂTAR
4. FRIPTURĂ
– obrăjori de porc la cuptor cu sos demi – glace – ruladă din curcan cu sparanghel – cartofi la cuptor cu rozmarin sau piure de cartofi cu trufe – salată asortată de sezon (varză albă sau salată de sfeclă) – pâine
– somon afumat cu salată rucola – rulou din șuncă cu salată de crudități – tartă cu pastă de brânză și nucă – mix de chifteluțe – ruladă de spanac cu gorgonzola – frigărui din roșii cherry și mozzarella – terină de curcan – măsline kalamata – legume proaspete
2. FILE DE ŞALĂU SAU PĂSTRĂV CU LEGUME LA GRĂTAR SAU SOTE DE LEGUME
3. SĂRMĂLUȚE ÎN FOI DE VARZĂ CU MĂMĂLIGĂ ȘI ARDEI IUTE
4. FRIPTURĂ
– muschiuleț de porc cu sos brun – ruladă de pui cu legume – cartofi la cuptor cu rozmarin – salată asortată de sezon (varză albă sau mix de verde) – pâine
WhatsApp
Facebook
Instagram