APAstudio

Fotograf din Plopeni
Disponibil de la 800 € / eveniment
0.0 0 Recenzii

Descriere

Buna! Sunt Andrei Postolache, omul care a ajutat peste 100 de mirese sa isi indeplineasca visul nuntii lor! Hai sa facem magie impreuna!

Experienta in domeniu

Am inceput sa iubesc nuntile din prima clipa in care am intrat intr-o sala de nunti, in 2006, iar de atunci nu m-am oprit niciodata, Am purtat multe palarii, prima fiind de ospatar si ajutor de bucatar, apoi ajutand miresele cu cele mai spectaculoase fruit baruri si open baruri. Totusi pasiunea pentru fotografie a fost mereu acolo, Astfel am ajuns impreuna cu echipa pe care o reprezint sa fim solutia completa pentru ca ziua ta magica sa fie una impecabil organizata si fara nicio grija!

Servicii oferite

Organizare completa eveniment: servicii foto-video, DJ, solist, schela lumini, panou led, dansul mirilor magic, fum greu, open bar, tortul mirelui - shots, fruit bar, candy bar, gelato cart, prosecco bar, inchiriere butaforie nunta/botez.

Servicii disponibile

Esențiale

 • Ziua nunții
 • Ședință foto ziua nunții
 • Cununie civilă în altă zi
 • + alte 4 servicii

Speciale

 • Al doilea fotograf
 • Asistent
 • Material RAW (brut)
 • + alte 2 servicii

Extra

 • Save the date
 • Trash the dress
 • Dronă
 • + alte 7 servicii

Recenzii clienți

0.0 0 Recenzii

Întrebări frecvente

Care este termenul mediu de predare al fotografiilor?
Maxim 48h pachet 20 fotografii preview, maxim 3 luni material foto, maxim 6 luni material video
Câte fotografii voi primi?
Minim 500 fotografii editate primar garantate contractual, in functie de anvergura evenimentului in medie 800-1200 fotografii
Ce dimensiuni au albumele?
Alegem albumele impeuna cu tine, recomandam minim 28x21 pentru nasi si amintirile voastre si 20x20 pentru socrii si alte persoane dragi.
Voi primi fotografiile editate?
Absolut toate fotografiile sunt editate primar (contrast, luminozitate, culori de baza), iar fotografiile pentru album si cele din cadrul sedintelor foto sunt editate profesional. Aditional, pentru miresele cu probleme ale tenului se pot prelucra un numar mai mare de fotografii in acest sens.
Cât timp stați la eveniment?
Pornim evenimentul impreuna cu tine, cand tu decizi. In mod normal primele fotografii sunt realizate la pregatirile mirelui, dar putem avea o mini-sedinta si la sesiunea de machiaj a miresei. Vom incheia evenimentul la momentul tortului dupa poza de grup, insa daca distractia e in toi nu vom rata niste fotografii de poveste!
Oferiți și servicii de videografie?
Suntem echipa completa, iar echipa de baza reprezinta un fotograf si un videograf.
Percepeți o taxă de deplasare în alte orașe?
Taxa este minima, iubim provocarile si locurile inedite.
Lucrați singur sau în echipă?
Lucram doar in echipa.
Dacă pierd pozele, cât timp păstrați o copie de rezervă?
Minim un an de la data evenimentului garantam prin contract pastrarea tuturor fisierelelor (atat brute cat si prelucrate). In general, datorita exprerientelor avute, materialul prelucrat il pastram integral 2 ani de la data evenimentului. Pentru ca punem suflet la fiecare eveniment avem o selectie de fotografii de la toate momentele speciale la care am luat parte.
Se poate achita o taxă pentru a primi fotografiile mai rapid?
Da. Termen de livrare 14 zile pentru materialul foto in integritatea lui. Standard acest serviciu costa 100 € sau poate fi oferit cadou prin solicitarea mai multor servicii din portofoliul nostru.
De cât timp activați în domeniu?
In 2006 am pasit prima oara intr-un salon de nunti si am stiut ca m-am indragostit iremediabil.

Disponibilitate


Hartă

Bulevardul Republicii, Plopeni, Romania
Cere ofertă